Hernádi Bence a szerencsének köszönheti, hogy él - ifaktor
Hernádi Bence autójában ül

Hernádi Bence 2019-ben nagyon súlyos balesetet szenvedett, amely kis híján múlt, hogy nem torkollott tragédiába. A fiatal infuenszer Instagram-oldalán emlékezett vissza a történtekre.


Hernádi Bence sokaknak mosolygós arcáról és vicces videóiról ismerős. Azonban legutóbbi Instagram-bejegyzése igen komoly hangvételűre sikeredett. Ugyanis két évvel ezelőtt egy nagyon súlyos balesetet szenvedett. Egy zebrán akart áthaladni, amikor úgy elgázolta őt egy autó, hogy a negyedik nyakcsigolyája el is tört.

Bence szerencsére sértetlenül felépült az eset óta és igyekszik a szörnyűség ellenére pozitívan visszagondolni a történtekre. Továbbá tanulságot is leszűrt az influenszer, miszerint balesete ráébresztette őt arra, mi a valóban fontos az életében és kik azok az emberek, akik a bajban is mellette állnak.

„Sokáig úgy gondoltam erre az egészre mint egy negatív/szomorú dologra, szerintem érthetően nehéz dolog pozitívan gondolni, elvégre is, majdnem örökre ott maradtam egy hideg pesti zebrán..
Két év elteltével teljesen más szemszögből tekintek vissza erre az egész dologra, végtelenül szerencsésnek tartom magamat. Szerencsés vagyok mert túléltem, szerencsés vagyok mert ez mutatta meg nekem, kik azok akikre mindig minden körülmények között számíthatok.”

-írta Instagram-bejegyzéséhez Hernádi Bence.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!