Ezeket a filmeket érdemes hétvégén nézni a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket érdemes hétvégén nézni a tévében
white printer paper with black texts
Photo by GR Stocks on Unsplash

Ezeket a filmeket érdemes hétvégén nézni a tévében

Bár sokszor egyszerűbbnek tűnhet bekapcsolni a Netflixet, vagy az HBO-GO-t a tévénken, azért valljuk be: sokszor hangulatos tud lenni a tévécsatornáinkon megnézni egy-egy filmet. Összegyűjtöttük, hogy miket érdemes megnézned hétvégén a tévében.


Személyiségtolvaj 

A film egy szélhámosról, Dianaról szól, akit Melissa McCarthy alakít. Diana ellopja Sandy személyazonosságát, akit Jason Bateman testesít meg. Sandy rájön a csalásra és arra, hogy valaki visszaél a pénzével és szabadon garázdálkodik az ,,életében". A bonyodalom onnan indul, mikor Sandy megpróbálja elkapni Dianat. A fantasztikus színészgárda egy roppant vicces filmet ígér, amit ma este 22:00-tól láthatsz a Tv2 csatornáján.

Barátság extrákkal

Ha az előző film nem igazán csigázott fel, akkor sincs semmi veszve. Majdnem egy időben ugyanis a Viasat 3 csatornáján láthatod a Barátság extrákkal című filmet, ami egy örök klasszikus romantikus-vígjáték. Mila Kunis és Justin Timberlake pedig ellenállhatatlan párost alkotnak benne. Este 21:00-tól láthatod.

Rossz tanár

Az Elizabeth-et alakító Cameron Diaz nem kimondottan a tanárnők gyöngye. Nem törődik a munkájával, kicsit sem érdeklik a diákok és legszívesebben azonnal otthagyná tanári állását. A dolog akkor kezd izgalmassá válni számára, mikor az egyik tanárra kiveti hálóját, aki úgy tűnik, foglalt. Vasárnap este 21:00-tól láthatod a Viasat 3 csatornáján.

Anyád napja

Egy klasszikus vígjátékkal zárni a hetet - kell ennél jobb? A Jennifer Lopez által alakított Charlotte képtelen megszerettetni magát anyósával, akit a fantasztikus Jane Fonda játszik. A két nő harcba száll egymással, hogy bebizonyítsák, melyiküket szereti jobban a férfi, akihez Charlotte feleségül készül menni. Az Anyád napját vasárnap este 20:45-től láthatod a Cool-on.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!