Filmek, amiket érdemes megnézned a hétvégén - ifaktor
Filmek, amiket érdemes megnézned a hétvégén
bonfire near body of water during night time
Photo by Derek Sutton on Unsplash

Filmek, amiket érdemes megnézned a hétvégén

Bár a hétvégén végre az időjárás is nekünk kedvez, a lustálkodást sem hanyagolhatjuk el. Néhány filmet pedig egyenesen bűn lenne kihagyni. Ezeket gyűjtöttük mi össze.


A kezdő

70 évesen a nyugdíjból visszamenni gyakornoki pozícióba? Robert De Nironak ez sem lehetetlen. Anne Hathaway és De Niro olyan fantasztikus párost alkotnak a filmben, ami megunhatatlanná válik a nézők számára. Humoros, szórakoztató és kikapcsol. A kezdő című filmet szombat este láthatod 20:20-tól a Cool csatornáján.

BÚÉK

Bár tematikáját tekintve kicsit sem aktuális film, mégis az elmúlt idők egyik legszórakoztatóbb hazai filmje, így szombat estére tökéletes kikapcsolódást nyújthat. A BÚÉK szombat este 20:00-tól lesz a Super Tv2 csatornáján.

Anyák napja

Lehetne ennél aktuálisabb film anyák napján? Nem hinnénk! Az egyik legtöbbet érő ajándék az lehet szüleink részére, ha közös minőségi időt töltünk el velük. Így mi azt tanácsoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, nézd meg édesanyáddal ezt a remek amerikai vígjátékot. Az Anyák napja Vasárnap este 21:00-tól lesz látható a Cool-on.

Szex és New York 1-2

Egy örök klasszikussal zárni a hetet? Naná! A Szex és New York megunhatatlan filmsorozat, melynek vasárnap este az első és második részét is megnézheted egymás után az HBO2 csatornáján. Az első rész 19:30-kor kezdődik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!