Hevesi Kriszta: A nőknek már nem ideál a kigyúrt férfi test - ifaktor
Hevesi Kriszta sárga kabátban
Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus a LifeTv talk showjában beszélt arról, mi az oka annak, hogy Paul Rudd lett 2021 legszexibb férfija.


Azt már mindannyian tudjuk, hogy Paul Rudd lett a rajongók szavazata alapján 2021 legszexibb férfija. Sokan egyetértettek ezzel és sokan nem. Dr. Hevesi Kriszta, mint szexuálpszichológus most elárulta, milyen okainak vannak annak, hogy ennyien szavaztak a színészre.

Hevesi Kriszta szerint elsősorban fontos leszögezni, hogy nem feltétlenül külsője az, ami az első helyre juttatta a versenyben, Paul Ruddot, hanem a színész belső tulajdonságai. Mivel az ideálok folyamatosan változnak, így nem meglepő, hogy aki az év legszexibb férfija díjat elnyeri az néha alig hasonlít az előző év nyerteséhez. Korábban jobban számított, hogy a férfinak kigyúrt felsőteste legyen, most viszont mivel egy modern társalomban élünk, ahol a férfinak nem kell nyers erővel zsákmányt ejteni és védelmezni a családját, így ennél már vannak vonzóbb tulajdonságok is.

Hevesi Kriszta véleménye szerint a mai nőknek sokkal fontosabb, hogy egy férfi például minőségi időt töltsön a családjával. Amikor valaki rendelkezik az úgy mond „aputesttel" – amely kicsi pocakot takar – az jelentheti, hogy a férfi nem a konditeremben tölti minden szabadidejét, hanem inkább otthon. Szinte minden nőnek az ideálja belső tulajdonságai közé tartozik a humor, amellyel Paul Rubb bőven rendelkezik. A szexuálpszichológus arra is rávilágít, hogy vonzóbbnak találjuk, azokat a férfiakat, akik kicsit esetlenebbek. Hiszen, ha partnerünk kevésbé tökéletes, akkor rajtuk sincs akkora nyomás a megfelelni vágyással kapcsolatban, ezért a férfiakat hibáik sokszor vonzóbbá teszik.

A talk showban lezajlott teljes beszélgetést itt tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!