Ez Hevesi Kriszta véleménye a Solti Ádám ügyről - ifaktor
Dr. Hevesi Krisztina a Life TV Ébredj velünk stúdiójában sárga kanapén.
Dr. Hevesi Krisztina szerint, ezért ütötte meg Will Smith Chris Rock-ot
4Instagram/@hevesikriszta

Ez Hevesi Kriszta véleménye a Solti Ádám ügyről

Hevesi Kriszta kifejtette véleményét Solti Ádámék botrányáról, továbbá azt is, hogy szerinte mi lehet az oka egy párkapcsolat esetében, annak, ha az egyikőjük szeretői viszonyt alakít ki.


Hevesi Kriszta volt a LifeTv Ébredj velünk adásának egyik legutóbbi vendége. A szakpszichológust Solti Ádámék botrányával kapcsolatban kérdezték a műsorvezetők. Kriszta elmondta, hogy véleménye szerint egy ilyen helyzetben mindegyik fél már érzelmi állapotban van, de akit egyelőre még nem visel meg ez a helyzet, az Ádám gyermeke, de hosszú távon rá is komoly hatással lesz fogantatásának és születésének körülményei.

Ezután a pszichológus főként általánosságban beszélt az Ádámék és a hozzájuk hasonló helyzetben lévők problémájáról. Kriszta szerint ilyen esetben az elhúzódó babaprojekt is állhat a kapcsolat megromlásának hátterében. Hiszen a folyamatos kudarc élmény az intimitás kárára mehet. Ilyenkor nagyon oda kell figyelni a párosnak egymás lelkivilágára, hogy megelőzzék a bűntudat vagy éppen a hibáztatás érzését.

Azonban azzal a műsorvezetők is egyetértettek Krisztával, hogy egy olyan szerető viszonyban, amely már 5-10 éve tart kell, hogy legyen érzelem, továbbá szerelem, hiszen az már inkább tekinthető párkapcsolatnak, mint sem csupán viszonynak. Viszont a szakpszichológus rendkívül bölcsnek tartja Solti Berni lépését, miszerint megbocsájtott férjének. Azonban az kétségtelen, hogy mivel az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, így Berninek és Ádámnak egy újfajta gondolkodásmóddal kell a kapcsolatukhoz állniuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!