Hihetetlen: Kabát Péter a legaktívabb sztár az Instagramon - ifaktor
Kabát Péternél őszintébb figurát a képernyőn nem igen találunk. Egyike azoknak, akik a valóéletben is bizonyára hasonló személyiségjegyeket mutat, mint a tévében. Kabátról most kiderült: imádja rajongóit és ő az egyik legaktívabb sztár a közösségi médiában.


Ha valaki megnézi Peti Instagram-oldalát rögtön arra lehet figyelmes, hogy a korábbi válogatott futballista minden egyes kommentre egyesével válaszol.

Persze nem lehet tudni, hogy kis segít neki adott esetben az oldal üzemeltetésében, amely már 365 ezer követőt számlál, de mi azért feltételezzük, hogy javarészt jómaga kezeli a felületet.

Bárhogy is legyen, mindenképpen egy nagyra értékelendő gesztus ez Kabáttól, hiszen a legtöbb influenszer szinte minden esetben csak egy-egy kommentre válaszol, míg Peti mindenkinek küld valamiféle reakciót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!