Ilyen volt Hilary Duffnak híres karakterei mellett felnőni - ifaktor
Hilary Duff bordó flitteres ruhában áll a kifutón

A színésznő, Hilary Duff őszintén mesélt új sitcomjáról, a How I Met Your Fatherről; a Lizzie McGuire utáni karrierjéről; és arról, hogy visszatér-e valaha a zenéhez.


Miután befejezte a hetedik évadot a TV Land drámasorozatában, a Youngerben, és megtudta, hogy a Disney+ nem folytatja a Lizzie McGuire felnőtteknek szóló rebootját, Hilary Duff harmadik terhességének utolsó heteit töltötte, amikor váratlanul ajánlatot kapott, hogy vezesse és legyen a producere a How I Met Your Father című sorozatnak, amely a CBS How I Met Your Mother című sikersorozatának önálló folytatása.

"Ez az első főszereplésem a Lizzie McGuire óta, ami annyira vad"

- mondta Duff a BAZAAR.com-nak a Zoomon keresztül.

"Egyszer csak kaptam egy telefonhívást a menedzsmentemtől, hogy 'Hé, megcsinálják a sorozatnak ezt a változatát'. És ahogy meghallottam a címet, és azt gondoltam, 'Mi?! Ettől nagyon ideges lettem. Nem is tudom. Azt mondom: 'Először is, tudjátok, hogy kilenc hónapos terhes vagyok. Miért ajánlotok nekem munkát?"

- teszi hozzá nevetve.

Duff őszintén beszélt a reflektorfényben való felnőtté válás kihívásairól, az új zenei kiadványokkal kapcsolatos terveiről, és arról, hogyan kellett elhatárolódnia leghíresebb képernyős személyiségétől.

A szőke szépség karriere során fiatal nőket játszott életük nagyon különleges szakaszaiban - Lizzy-t tizenéves korában, Kelsey-t a húszas éveiben, és most Sophie-t a harmincas éveiben. De vajon Sophie hasonlít bármiben a korábban alakított szerepeire?

,,Az a szokásom, hogy olyan karaktereket választok, akik nagyon is átélhetőek, és úgy érzem, hogy én is ilyen vagyok, mint ember. De én az életemnek egy teljesen más szakaszában vagyok a 30-as éveimben, mint Sophie. Lizzie nyilvánvalóan tinédzser, így nem tudjuk, hol tart most. De Kelsey karrierútja annyira más. Annyira magabiztos a munkahelyi értékeit illetően. Ő nagyon nem ott tart, ahol Sophie. Sophie fotós akar lenni. Szerintem azt hiszi, hogy jó fotós, de még nem volt lehetősége arra, hogy bármit is csináljon az esküvői fotókon és a Bat Mitzvah fotókon kívül. És egyszerűen nem jött el a pillanat, de folyamatosan próbálkozik. ... Nem tudom, honnan van most bevétele, hogy őszinte legyek. [Nevet.]”

Lizzie McGuire egy egész generáció számára volt kulturális próbakő. Hilary kezdetben el akartad különíteni magát Lizzie-től, hogy megteremtse a saját identitását, de később megszerette és értékelte őt azért, amit annyi más embernek jelentett.

„És azt hiszem, ez volt az, ami nehéz volt. Nem tudtam úgy elmenni sehova, hogy valaki ne kiabáljon velem, ne hívjon Lizzie-nek vagy bármi másnak. Olyan volt, mintha nem mehettem volna sehova, nem tehettem volna semmit, és ez arra késztetett, hogy mélyen önmagam akarjak lenni. És az a nyomás, hogy ő legyek, nagyon nagy volt 18 évesen, amikor már nagyon is más változatát formáltam önmagamnak, mint 14 évesen.”

Korábbi interjúiban nyíltan beszéltél a reflektorfényben való felnőtté válás nehézségeiről, és ezeket a kihívásokat a közösségi média és a hírességekre márkaként tekintő felfogás még tovább fokozta.

„Egy kis terápia segített. Azt hiszem, az, hogy anya lettem, nagyon sokat segített abban, hogy kiválasszam, mi az, ami igazán érdekel, és hogy megbékéljek azzal, aki vagyok… Ez a szerep a legfontosabb szerep számomra. De tényleg, a terápia segített. Mert amikor megjelentek a pletykalapok, majd a közösségi média, mindenről, amit csinálsz, beszélnek és kiemelnek. Ez tényleg nagy nyomás, és azt hiszem, hogy elengedni és egyszerűen nem törődni vele, nem olvasni és tudni, hogy ez nem valós, és hogy valószínűleg a következő héten valami más jön és helyettesíti, és aztán elfelejtődik"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!