Ezúttal Hódi Pamela nevét használták fel egy csaláshoz - ifaktor
Hódi Pamela.
Hódi Pamela szabályozhatja, hogy Berkiék mennyit posztoljanak Natasáról
Instagram/@borsonline

Ezúttal Hódi Pamela nevét használták fel egy csaláshoz

Egyre több ismert, magyar személy nevével élnek vissza, azok a csalók, akik egy befektetési lehetőséget ajánlanak fel a meggazdagodni vágyó emberek számára.


Korábban mi is megírtuk, hogy Kocsis Tibor nevét használták fel egy befektetési csaláshoz, ahol még az énekessel készített álinterjút is nyilvánosságra hoztak. Most pedig Hódi Pamela nevével jelent meg egy ugyanilyen cikk.

,,Átverés❗️❌❌❌❌ Tegnap felhívott anyukám, hogy nézzem meg a whatsappot, mert küldött egy linket amiben egy Magyarországon ismert előadó sok pénzhez jutott pillanatok alatt! Olvassam el és mondjam majd a véleményem! Mondtam neki: Anya, ez hülyeség ne foglalkozz ilyenekkel! Majd a mai napon megkeresett a Blikk egyik újságírója, hogy tudok-e erről a kriptovaluta rendszerről!? Mondtam, hogy pont tegnap olvastam róla, de fogalmam sincs mi ez… jó, mert a te neveddel is reklámozzák! 😡😡😡 Majd ezek után elküldöm a linket a munkatársamnak, és annyit írt, hogy ezt tényleg csinálod? Na ezeket csak azért írtam le, mert a cikk abszolút azt tükrözi, hogy Én nyilatkoztam még azokban az emberekben is felmerült a kétely, akik baromi jól ismernek és minden nap kapcsolatban vagyunk!!!!! Az eszem eldobom, hogy emberek képesek úgy megírni egy cikket, hogy fotót csatolnak hozzá és úgy tesznek mintha én nyilatkoztam volna és kész tényként közölnek dolgokat, buzdítanak embereket egy átverésre! Semmi közöm ehhez az egészhez, ne dőljetek be ennek az átverésnek!!! Tudomásom szerint a rendőrségen 1,5 évig tartott az ügy vizsgálata, amit tavaly novemberben lezártak, mert nem tudták beazonosítani a csalót! Olyan hosszú a cikk, amiben folyamatosan a nevemben buzdítanak benneteket, hogy ki sem fér ide a posztba.”

-írta Pamela az Instagram-bejegyzésében.

A kommentszekcióból kiderül, hogy más ismert személyek nevét is felhasználták ehhez a csaláshoz. Pamelán és Tiborén kívül, például Orbán Viktorét vagy éppen Pataky Attiláét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!