Hódi Pamela szabályozhatja, hogy Natasa mennyit szerepelhet - ifaktor
Hódi Pamela.
Hódi Pamela a Blikknek nyilatkozott arról, hogy megnyerte a pert volt férjével szemben, így Natasa jogait teljes mértékben ő gyakorolhatja, amíg kiskorú.

Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata a válásuk óta sok mindennek mondható, de rendezettnek semmiképpen sem. Nem csoda tehát, hogy a gyermekelhelyezésben sem sikerült dűlőre jutniuk, amely így a bíróság elé került.

„Az eredeti megállapodásban én lemondtam a gyerektartásról, egy forintot sem kértem volna Krisztiántól, ám amikor felrúgta az alkut, akkor úgy határoztam, hogy döntsön a bíróság belátása szerint ebben a kérdésben. Még nem utalta át a pénzt, de már küldtek neki felszólítást, majd az állam behajtja rajta”

– mondta Pamela, és az is kiderült, hogy Berki Krisztián 1,39 millió forinttal tarozik visszamenőleg a gyerektartással exének.

„Számomra fontos volt, hogy a szülői felügyeleti jogot száz százalékosan én gyakoroljam, a gyermek törvényes képviselete személyes és vagyoni ügyekben az én felelősségem legyen. Ennek értelmében például én határozok arról, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában, fotókon, videókon, vagy magánéleti ügyekben.”

– nyilatkozta az egyik állandó problémaforrásról Pamela.

A most elfogadott beosztás alapján a kislány másfél hetet édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, a szüneteket és ünnepeket pedig nagyjából fele-fele arányban osztották meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!