Hódi Pamela elbukta a pert Berki Krisztián ellen - ifaktor

Az ellentét nem lankad Berki Krisztián és Hódi Pamela között. Az édesanya ismét bírósághoz fordult, miután elvették a férfi jogosítványát.


Az elmúlt években, szakításuk után úgy tűnt, rendeződni látszik Krisztián és Pamela viszonya. A bíróság által meghatározott ítéletet mindketten betartották.

Ez egészen addig tartott, amíg nem vonták be Krisztián jogosítványát közúti veszélyeztetés miatt. Pamela ekkor újra a bírósághoz fordult.

Az édesanya kérelmet terjesztette elő, hogy Berkit eltiltsák attól, hogy lányukat autóval vihesse iskolába.

A Bors értesülései szerint a bíróság a kérelmet elutasította. A lap meg is kereste Krisztiánt, ő reagált is, megerősítve, hogy a bíróság elejét vette az ügynek. Azt is hozzá tette, hogy valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom, amikor közösen álltak az ítélőszék előtt.

Krisztián ingerülten nyilatkozott Pameláról:

„Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! "

A férfi kihangsúlyozta továbbá, hogy semmilyen körülmények között nem sodorná veszélybe kislányát és, hogy soha nem vezet agresszívan. Volán mögé is kizárólag csak akkor szeretne majd ülni, ha visszakapta a vezetői engedélyét. Arra is felhívja a figyelmet, hogy párjának, Mazsinak szintén van jogosítványa és mellé bátran beülhet Natikával. Ezt Pamela és a bíróság sem tilthatja meg számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!