Hódi Pameláék balesetet szenvedtek a nyaralásukon - ifaktor
Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és férje izgalmasabbnál izgalmasabb programokat élnek át közös nyaralásuk alatt a Maldív-szigeteken. Azonban az influenszer most egy kisebb balesetről számolt az Instagram-oldalán.


Korábban mi is megírtuk, hogy Hódi Pamela és férje, Tóth Bence a Maldív-szigetekre vonult el kipihenni az év okozta fáradalmakat. Pamela rendszeresen oszt meg képeket a közös nyaralásról az Instagram-odalán.

Egyik legutóbbi bejegyzésében is beszámolt olyan élményekről, amelyek a szigeten történtek vele. Többek között arról, hogy látott ráját és rákot is. Továbbá azt is elmesélte, hogy életében először jetskizett. Azonban egy óvatlan pillanatban véletlenül nekiment Bence járművének. Szerencsére mindketten jól vannak és Pamela is leírta, hogy nem volt vészes a helyzet.

Ez az apró kis malőr nem szegte kedvüket és folytatják az izgalmas programokkal teletűzdelt nyaralásukat. Hódi Pamela Instagram-bejegyzését pedig ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!