Hogy tér vissza a Mátrixba Neo és Trinity? - ifaktor
Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss egy közös képen elegáns ruhában mosolyognak

Erről adott felvilágosítást a Mátrix rendezője Lana Wachowski.


Lana Wachowski a Nemzetközi Irodalmi Fesztiválon Berlin városában elmondta, hogy miért is hozza vissza a két, a rajongók által rendkívül szeretett karaktert a Mátrix új, következő filmjében. Neo szerepét továbbra is Keanu Reeves alakítja majd, míg Trinityt is Carrie-Anne Moss játssza majd.

A rajongók már epekedve várják a filmet, főleg, hogy a hivatalos előzetest is láthatták már, ahol a két karakter egy újratöltött Mátrix-világban élnek, amiben az előző életükről és közös múltjukról semmilyen fogalmuk sincsen. Egyelőre rengeteg találgatás folyik arról, hogy pontosan hogyan találkozik majd össze a két karakter, főleg úgy, hogy „Forradalmak" című részben mindkét szereplő meghal.

A rendező elmondta, hogy a karakterek újra visszaimplementálását a filmbe a szülei és egy közeli barátjának halála ihlette. Lana miközben folyamatosan a fájdalmaival küszködött, kitalálta, hogy biztos sokan szeretnék, ha a két karakter újra összetalálkozna a legújabb filmben. Ugyanakkor a rendező testvére aki az előző három film elkészítésében szerepet vállalt, a negyedikből előre jelezte, hogy ki szeretne maradni. Az okát nem tudjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!