Sikerült: Irodalom tanár lett a Hooligans új basszusgitárosa - ifaktor
Hooligans csapatkép

A Hooligans meglepetésszerű megbomlása korábbi basszusgitárosuknak volt köszönhető, aki nem várt hirtelenséggel lépett ki a bandából.


A Hooligans az egyik leghíresebb magyar-rock banda. Évtizedekig versenyben voltak a hazai élmezőnnyel és töretlen sikereik átíveltek több generáción is. Jelenleg is hatalmas igény van a zenéjükre, így nem csoda, hogy rendkívüli stressz és teher alatt dolgoznak, ami ennyi idő után, könnyen sok lehet.

Így volt ezzel Késmárki Zsolt is, aki még az év végén jelentette be, hogy otthagyja az együttest. A banda tagjait letaglózta a hír, de mint tudjuk „Show must go on”, szóval találni kellett valakit sürgősen a helyére. Így került a képbe az a fiatalember, aki bár ugyan basszusgitáros múlttal rendelkezik, eddig ekkora felkérés sosem érkezett még hozzá.

Romanek Gergő a több hetes casting első hetében robbant be és annyira meggyőzően játszott a banda tagjai előtt, hogy a meghallgatás végeztével egyhangúan úgy döntöttek, hogy ő lesz a befutó. Ezért el is látogattak a fiú saját házába, hogy személyesen közöljék vele a jó hírt. Gergő nem mellesleg magyar irodalom és nyelvtan tanár, amikor éppen nem ordítva tombol egy színpadon!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!