Hoppá: megvan a megújult zsűri a Dancing with the Starsban - ifaktor
Szeptember 25-től mindenki táncolhat! Ismételten Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével, valamint megújult zsűrivel jön a Dancing with the Stars második évada.


A zsűritagok kapcsán mindeddig több kérdőjel is felmerült, ám azt lehetett sejteni, hogy a tavalyi fiaskó után (Gabriella Spanic megsértése – a szerk.) Schiffer Miklós nem ül be ismét értékelni.

A sejtések végül beigazolódtak és nemrég nyilvánosságra is hozták a neveket: Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és újként Bereczki Zoltán lesznek a második évad zsűritagjai.

Bereczki vélhetően emiatt nem szerepel a hétvégén induló Sztárban Sztár leszek! mesterei között sem, hiszen erre a munkára kell majd fókuszálnia. Korábban már megannyi musicalben bizonyított tánctudásával a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!