Horváth Éva sok bántást kapott szülés utáni alakja miatt - ifaktor
Horváth Éva az erdőben áll
Horváth Éva alig tudott járni betegsége miatt
Instagram/ @evahorvathofficial

Horváth Éva sok bántást kapott szülés utáni alakja miatt

Horváth Éva fontos üzenetet küldött minden kismamának, aki elégedetlen a szülés utáni alakjával. Az egykori műsorvezető is sok bántást kapott réget, de mára teljesen elfogadta testét.


Horváth Éva legújabb Instagram-bejegyzéséért oda voltak a követői, ugyanis az influenszer most nem a Balin töltött mindennapjairól mesélt nekik, hanem arról, hogyan sikerült elfogadnia a testét. Éva elárulta, hogy amint megtudta, hogy kisfiával várandós, azonnal felhagyott az edzéssel.

Ezt, azonban az egykori műsorvezető, nem egészségügyi okok végett tette, hanem mert egyszerűen azt érezte nincsen kedve hozzá. Sajnos Éva emiatt rengeteg negatív kommentet kapott az Instagram-oldalán, amelyek főként azt tárgyalják, mennyire elhanyagolta magát. De Éva megfogadta, hogy a legjobb formáját fogja nyújtani, anélkül, hogy bárhogyan is sanyargatná a testét és ezt tanácsolja minden kismamának is.

,,És igen megcsináltam 2 hónap alatt☺️ #handstand , azóta járok jógázni 😃💖, ahogy már mondtak Nektek, amióta tudtam, hogy Alexszel várandós vagyok egy palack vizet sem emeltem meg 😂 ( mindenki azt kérdezte, hogy lehet, hogy nem edzel , hogy lehet így elhanyagolni magad …😟) el nem tudom mondani mennyire szomorúvá tesznek ezek a társadalmi elvárások 😖 Egyszerűen nem kívántam az edzést☺️( csak egy laza séta esett jól) Tudom, hogy “a hasam is milyen” 😟,de már nehezebb a regenerálódás 2 gyerek után …. Drága mamik ❤️ ne sanyargassátok magatokat ! Én már elfogadtam az új testemet 😀 Hozzuk ki magunkból a legjobbat 🙏 , de együnk jókat 😂”

-írta Éva az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!