Ezért kéri Horváth Éva a követői segítségét - ifaktor
Horváth Éva babakocsival sétál
Ezen veszett össze Horváth Éva és férje
Instagram/ @evahorvathofficial

Ezért kéri Horváth Éva a követői segítségét

Horváth Éva kisfiával, olyan dolog történt, ami a műsorvezető gyerekkorára is jellemző volt. Most pedig Éva a követői segítségét és véleményét kérte.


Horváth Éva második kisfia, Alex már a kilenc hónapos. A műsorvezető már többször megosztotta, hogy számára nagyon gyorsan telik az idő és el sem hiszi, hogy kisfia már ilyen nagy. Éva most követői véleményét kérte ki egy újabb gyerekkel kapcsolatos témában. Ugyanis aggódik, hogy Alexnek problémái vannak a mozgással.

Az egykori modell elárulta, hogy második gyermeke egyszerűen nem kezdett el kúszni, hanem egyből járni próbál. Éva elmondta, hogy Alex egész nap csak állna és sétálna. Az influenszer szerint, azonban ez nem szokatlan a családjában, ugyanis az édesanyja elmondta neki, hogy Éva is kihagyta gyerekkorában a mászás folyamatát.

,,Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre 🙂
Ugye azt mondják, hogy a babának minden mozgási folyamaton át kell mennie a megfelelő időben ( pörgés, kúszás , mászás stb) Alexnél valahogy a kúszás kimaradt vagyis inkább azt mondom a kúszás és mászás kombinációját használja, hogy elérje céljait ☺️ 🚼
Egész nap csak ácsorogna és sétálna, persze csak úgy hogy tartom a kezemmel, mint ahogy ezt a képen is látjátok.
Ez most tényleg akkora probléma, hogy valami kimarad ? Ja és anyukám mondta, hogy én például sosem másztam …🤔
Kinek mi a tapasztalata?”

-írta Instagram-bejegyzésében Éva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!