Megsüketült betegségétől Horváth Éva - ifaktor
Horváth Éva és gyermekei.
Horváth Éva megrázó vallomást tett a Borsnak.


Horváth Évát egy rejtélyes betegség támadta meg, amitől az egyik fülére teljesen megsüketült. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia, Alex elkapná tőle a betegséget. Gyógyszert azonban nem szed, hiszen még szoptatja az alig egy hónapos gyerekét – írja a Bors.

Horváth Éva alig egy hónapja adott életet kisfiának, Alexnek, akit nagyon félt attól, nehogy elkapja a betegséget, amelyről egyelőre nem sokat tud, így azt sem, hogy maradandó lesz-e az állapota.

„Eddig se hallottam valami tökéletesen. Finoman fogalmazva eléggé süket is voltam. Most azonban az egyik fülemre egyáltalán nem hallok semmit. Valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól. mondtam, hogy ha valaki hozzáér azonnal megverem"

– kezdte Horváth Éva, aki természetesen azonnal orvosi segítséget kért, így most antibiotikumot kéne szednie, de ettől szintén fél a szoptatás miatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!