Horváth Évát töredező haja miatt bántották, talált megoldást - ifaktor
Horváth Éva a természetben áll, hosszú, göndör hajjal

Horváth Éva Instagram-történetben mesélt arról, hogy az utóbbi időben rengeteg kommentet kapott töredezett hajára vonatkozólag. A modell felismerte a problémát és már megoldást is talált rá.


A kommentek világában elkerülhetetlen, hogy a legtökéletesebbnek tűnő influenszerbe se kössenek bele valami kritikával követői. Horváth Éva is hasonlóan járt, ugyanis töredező hajával kezdték el piszkálni követői.

Éva sok kommentet kapott, amiben követői arra buzdították, hogy vágassa le a haja végét, ugyanis szerintük nagyon töredezett. A modell reagált Instagram-történetben ezekre a kommentekre.

,,Mindenki csak a pozitívumokról szeret beszélni itt az Instagramon. Már többen írtátok, hogy mennyire töredezett a hajam, le kéne vágni. Hát igen, de ha levágnám, ugyan így töredezne. Dolgozom ezen a problémán és úgy néz ki, hogy sikerült is megoldást találni"

- kezdte videó posztjában Éva, majd így folytatta:

,,Egy barátnőm hasonló problémákkal küzdött és elkezdett használni egy probiotikumot az immunrend csapatától. Ők személyre szabottan kidogoznak egy programot az adott problémákra, én érzékelem már ennek a pozitív hatását. Bízom benne, hogy hamarosan meg fog oldódni"

- mesélte Éva a közösségi médiában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!