Horváth Éva lerántja a leplet családjáról, ha elegen nézik - ifaktor
Horváth Éva

A 43 éves Horváth Éva egy feltétellel ment bele, hogy családjának kilétét nyilvánosságra hozza.


Horváth Éva szinte mindig is szűkszavú volt, ha gyermekei apjáról volt szó. A közösségi médiában így szinte soha nem is szerepeltette őt. Most azonban egy közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy itt az idő megmutatni a rajongóknak, kitől is vannak azok a csodaszép gyermekei.

A modell a saját YouTube-csatornáján osztott meg egy videót, amiben megtudhatjuk, hogy egy bizonyos feltételhez köti, lerántja-e a leplet élete párjáról, vagy sem. A videóból megtudhatjuk, hogy Éva akkor tölti fel a videót, amiben az apuka kilétét is megtudhatjuk, ha a csatornája eléri a 100.000 feliratkozót.

A saját párja volt az ötletgazda, ugyanis ha ezzel támogathatja feleségének fejlődését, akkor beadja a derekát és nyilvánosság elé áll. Vagyis egy kép formájában, amin ő is szerepel. Erről a videóban Éva csak így beszélt:

„Megkaptam az engedélyt, hogy megmutassam a páromat. Illetve megmutassam azt a festményt, amelyiken rajta van az egész család. Ott vagyunk rajta négyen, többek között ő is. Cél, hogy elérjük a 100.000 követőt.”

Éva egyelőre 7170 feliratkozónál jár, így a jelek szerint erre még egy darabig várniuk kell a rajongóknak, de ha az internet népe mozgósítja erejét, talán rövid időn belül kiderülhet, ki áll a sikeres modell és gyermekei mögött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!