Horváth Éva megmutatta gömbölyödő pocakját - ifaktor
Horváth Éva piros-fehér mintás ruhában áll az erdőben
Félreértették Horváth Éva posztját, majdnem kikezdték érte
Instagram/ @evahorvathofficial

Horváth Éva megmutatta gömbölyödő pocakját

Horváth Éva legújabb YouTube-videójával csigázta fel a rajongóit, ugyanis egy különleges étteremben ebédelt a családjával. Éva elég sok fogást megkóstolt, talán már kettő helyett eszik?


Horváth Éva rendszeren megosztja követőivel Balin töltött mindennapjaikat. YouTube-csatornáján hétről hétbe bemutatja családjának pillanatait, sokszor pedig még nyereményjátokkal is kedveskedik a rajongóinak.

Legújabb vlog videójukban bemutatta, milyen különleges fogáskat ettek egy étterembe Balin, mint például kagylót, rákot. Évának azonban annyira ízlettek a finomságok, hogy még férje is meglepődött hány fogast rendel.

Ezután séta közben mutatta meg a műsorvezető a pocakját, amely a sok ennivalótól igazán gömbölyű lett. Éva meg is jegyezte, hogy harmadik babájukat várja, de persze csak viccelt. Bár ki tudja lehet, hogy újabb babát tervez a házaspár?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!