Horváth Gréta: „Nem használok szerkesztőt, jó a bőröm” - ifaktor
Horváth Gréta téglás háttér előtt ül barna hajjal

A népszerű influenszer, Horváth Gréta Instagram-oldalán megvádolta egy követője, amiért képszerkesztőt használ a fotóinál és nem az igazi arcát mutatja. Gréta megvédte magát.


Az influenszer kommentben válaszolt követőjének, aki azzal vádolta, hogy megszerkeszti arcát fotóin. Gréta egyértelműen elárulta neki, hogy egyáltalán nem használ semmiféle szerkesztést az arcára, egyszerűen csak jól ápolja.

,,Minek kell az a faceapp nem értem 🙂. Mutass példát inkább a fiatal lányoknak a természetes szépségeddel az menőbb hidd el"

- állt bele egyik követője a népszerű influenszernek. Gréta természetesen reagált a kommentre.

,,nincs faceappom sem itt, sem a telefonomban💓 Jó a fény, szép a smink és jó a bőröm. Sokat ápolom és egészségesen eszem, edzek. 🙂 sokszor mutatom magam smink nélkül, nézd meg a tegnapi sztorijaim. Szép napot kívánok neked! Apropó a posztjaimban lentebb, a striás hasam is megmutattam kendőzetlenül, ami a terhességem alatt lett olyan. Pont azért vállalom ezt amit írtál most nekem commentben 💓 Szép hétvégét kívánok neked"

- válaszolt a kommentelőnek Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!