Horváth Gréta reagált a Csutival kapcsolatos hírekre - ifaktor
Horváth Gréta a Life Tv műsorában ül, farmer ruhában, sárga kanapén, fekete hajjal

A Life Tv reggeli műsorának vendége Horváth Gréta volt, aki nem úszta meg, hogy választ adjon a Csutiról és róla szóló pletykákra.


Horváth Gréta az ébredj velünk vendége volt, aki nem olyan rég jelentette be válását a közösségi médiában. Természetesen szóba került az is, hogy hogyan érzi magát most Gréta, de emellett a Csutis pletykákra is reagálhatott.

Ugyanis Grétáék és Edináék válása olyan kísértetiesen egy időben zajlott le, hogy sokan arra következtettek: talán Grétának és Csutinak is köze lehet egymáshoz valamilyen szinten.

Gréta ezidáig nem reagált ezekre a pletykákra, hiszen méltatlannak tartotta, azonban a reggeli műsorban Csonka András feltette a kérdést, amire Gréta válaszolt is:

,,Jajj. Na, hát figyelj. Erre már tényleg az ember nem tud mit mondani. Én a Csutival szerintem egész életemben ha ötször beszéltem, akkor sokat mondok, akkor is munka kapcsán. Szerintem unatkoznak az emberek"

- válaszolta meg a kérdést Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!