Ennyi idős lett Horváth Gréta exe - ifaktor
Meggyes Dávid pöttyös ingben és kötényben süt

Azok, akik eddig csak tippelgettek Meggyes Dávid életkorát illetően, most megtudhatják az igazságot. Horváth Gréta exe ugyanis Instagram-oldalán is megünnepelte születésnapját.


Természetesen jó influenszer révén Dávid is pózolt közösségi oldalán tortájával, amiből nem is egy, hanem rögtön kettő akadt. Az egyikre szerencsére számos gyertyát is tettek, így megtudhattunk az Insta-sztár életkorát.

Dávid, ha a gyertyák nem csalnak, 35 éves lett és úgy tűnt, irtó elégedett az életével jelenleg. Születésnapunkkor szeretünk számot vetni, akár az elmúlt egy évről, vagy az eddigi életünkről is. Dávid számvetéséből pedig az a végeredmény született meg, hogy ennél boldogabb már nem is lehetne.

,,Mit kívánhatnék még!? 🙏🏼❤️ Mindenkinek köszönök mindent, aki tegnap hozzájárult a csodálatos szülinapomhoz! Akinek még nem köszöntem meg, annak tuti megfogom! 🙏🏼 ui: olyan bonsai legot kaptam besírtok! ❤️😎 botanikuslimitáltedisön!"

- írta közösségi oldalán Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!