Horváth Gréta elárulta, hogy mi drasztikus fogyásának titka - ifaktor
Horváth Gréta.
Horváth Gréta az Instagram-oldalán avatta be követőit látványos testsúlyvesztésének titkaiba.


A népszerű influenszer azután kezdett teljes életmódváltásba, hogy kiderült férje, Meggyes Dávid megcsalta őt és másik nőbe szerelmes, ezért elköltözött családjától.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Gréta mennyire összetört, amikor Dávid bejelentette, hogy elköltözött. Akkoriban rögtön próbálta magát más környezetbe helyezni, így a nappalit és a hálószobát is teljesen újragondolta.

„Rengeteg levelet kaptam tőletek arra vonatkozóan, mi a fogyásom titka! Egy orvosi diagnózis, és a hatalmas akaraterőm!”

– kezdte a bejegyzést Gréta, aki ezután kifejtette részletesen is, hogy milyen változásokat eszközölt életében.

„2021. október 2-án kezdtem el az egész táplálkozásom és életmódom átalakítani. Endokrinológushoz mentem ahol teljes vérképet és 120 perces cukorterhelést csináltak. Az eredmények nem voltak jók, sőt! Kaptam gyógyszert és megbeszéltük mi az amit ehetek és az ami rám extra rossz hatással van. Ahogy elkezdtem a >>finomhangolást<< - edzés, étkezés, gyógyszer, egyre jobban lettem és volt szemmel látható eredménye. Természetesen türelem kellett a kg-ok olvadásához. Nem szabad ráfeszülni erre, ez fontos. Nagyon pozitívan álltam az egész dologhoz.”

– írta Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!