Horváth Grétát sokszor megalázták a munkahelyén - ifaktor
Horváth Gréta kalapban.
Horváth Gréta jelenlegi hangulatához igazította lakása berendezését
Instagram/@ horvath_greta_official

Horváth Grétát sokszor megalázták a munkahelyén

Horváth Gréta elárulta, hogy ezt az évet saját lelki békének elérésére és testének formába hozásával fogja tölteni. Igyekszik minden negatív kritikát a saját maga motiválására használni.


Horváth Gréta talán életének egyik legőszintébb interjúját adta, ugyanis ő volt a vendége a Liluland legújabb adásának. Az influenszer mesélt korábbi munkahelyéről is, mint például az Éjjel-nappal Budapestben nyújtott alakításáról. Elárulta, hogy szereplését a sorozatban nagymamájának köszönheti, hiszen ő volt az, aki észrevette az álláshirdetést és megmutatta neki. Gréta ez a sorozat által szerzett országos hírnevet.

Az influenszer arról is mesélt, hogy több végzettséggel is rendelkezik, mint például a kozmetikusi hivatás vagy a felszolgálás. Bár még igen fiatal számtalan munkakört tudhat a háta mögött, rengeteg területen kipróbálta már magát. Mesélt Lilunak egy konkrét esetről is, amikor egy pizzériában dolgozott, ahol mosogatni a kellett. Grétánek nincsenek jó emlékeim erről az időszakról hiszen nagyon csúnyán bántak vele akkori munkaadói.

Gréta többek között mesélt ezekről az élményekről, illetve hogy hogyan élte meg a sorozat nyújtotta sikert, a válást, a betegségét és arról is, hogyan tudja a negatív kommenteket feldolgozni a mindennapjaiban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!