Újabb nő buktatta le Horváth Gréta férjét - ifaktor
Meggyes Dávid és Turi Xénia

Az első konkrét bizonyíték került elő Meggyes Dávid félrelépési szándékával kapcsolatban. Ugyanis most Turi Xénia volt az, aki nyilvánosságra hozta közös beszélgetéseiket.


Korábban már megírtuk, hogy vége lett Horváth Gréta és Meggyes Dávid párkapcsolatának. Ezután pedig újabb bombaként robbant a hír, hogy bizonyos paparazzi fotók szerint Dávid most a Dancing with the Stars egykori táncosával, Stana Alexandrával alkot egy párt.

Azonban most egy újabb nő rántotta le a lepte Dávid hűtlenségéről, ő pedig nem más, mint a Love Island-ben megismert, Turi Xénia. A gyönyörű üzletasszony Instagram-történetében hozta nyilvánosságra a vállalkozóval folytatott beszélgetését, amelyből tisztán látszik, hogy Dávid flörtölni próbál vele.

Először Xénia csupán a véleményét osztotta meg az üggyel kapcsolatban. Ezután azonban már kitette a képernyőfotókat az Instagram beszélgetésekről. A modell úgy gondolja Dávid megérdemli, hogy ország világ lássa milyen ember és most elérte őt a karmája.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!