Horváth Gréta először szólalt meg a csendből - ifaktor
Horváth Gréta fekete pulcsiban, sapkában ül a lépcsőn és egy kutyát simogat

A népszerű influenszer, Horváth Gréta szakítása felkavarta családját és követőit is. A trauma feldolgozása miatt Gréta nem jelentkezett követőinek videóban, egészen idáig.


Most azonban újra megszólalt Gréta és pár videóbejegyzéssel üdvözölte követőit, akiktől rengeteg támogatást kapott az utóbbi időben. Gréta Instagram-történetben osztotta meg a videókat, amik csak 24 órán keresztül láthatóak.

Úgy tűnik, hogy Gréta már sokkal jobban van, mint a szakítást követő pár napban és teljes lelki és testi megtisztuláson megy keresztül.

Azon kívül, hogy lakását teljesen átrendezte, most elkezdett saját magára fókuszálni és önmagát is rendbe szedni, kívül-belül egyaránt.

,,Sziasztok! Gondoltam bejelentkezek így szóban is, hogy lássatok. Tartozom nektek ennyivel, hiszen rengeteg üzenetet kaptam és hihetetlen, hogy mennyi szeretetet és támogatást. Szerettem volna nektek ezt itt megköszönni, másrészt meg lássátok, hogy élek. Dolgozom, csinálom tovább a dolgaim. A házat azt gyökeresen megváltoztattam, jól esik ilyenkor az embernek a változás és frissülés. Jól vagyok és köszönöm nektek ezt a mérhetetlen támogatást"

- mondta videóbejegyzésében Gréta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!