Hováth Gréta: ,,Nem akartam sírni" - ifaktor
Hováth Gréta sír, fekete hajjal, farmer kabátban, téglák előtt ülve

Palik László YouTube-csatornáján a Három Igazság című műsorában Horváth Gréta vendégeskedett, ahol szóba került a nem olyan régi szakítása is. Gréta őszintén vallott érzéseiről és könnyeivel küszködött.


A beszélgetés során Gréta elmesélte, hogy az évek során mennyi teher rakódott rá és hogy rendszeresen megakart felelni az embereknek. Ezen kívül azt is megtudhattuk, hogy Gréta számtalan szakmával rendelkezik, többek között sminkes, sminktetováló és kozmetikus.

Természetesen a beszélgetés közben elkerülhetetlen téma volt Gréta és Dávid szakítása is, amitől hangos volt az utóbbi időben a sajtó. Gréta így nyilatkozott róla:

,,Harminc éves vagyok, de úgy érzem magam, mint egy 80 éves. Az élet arra tanít, hogy legyek keményebb. Vannak motivációim, van egy kisfiam, menni kell előre. Szabad a gyerek előtt sírni, de nem lehet rátolni az egész fájdalmadat. Lássa azt, hogy anya is lehet érzékeny, elgyengülhet, de mindig mindent elmagyarázok neki"

- válaszolta Gréta Palik László kérdéseire. Később az is szóba került, hogy hogyan látja Gréta most a szülei életét. Ekkor rendkívül elérzékenyült és küszködött a könnyeivel a sztár. Ezt a részt 14:30-tól láthatjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!