Horváth Gréta párjával élvezi új hobbiját - ifaktor
Horváth Gréta fehér felsőben és sárga nadrágban.
Horváth Gréta beavatta követőit hálószobatitkaiba​
Instagram/@best_sztarmagazin_

Horváth Gréta párjával élvezi új hobbiját

Az influenszer nagyon élvezte a közös programot szerelmével.


Horváth Gréta igyekszik folyamatosan megújulni és mindig valami újat kipróbálni. Most is így tett, ugyanis ezúttal horgászni volt a párjával. Az influenszer Instagram-oldalán számolt be róla, hogy milyen élményekkel gazdagodott a közös program során.

Gréta elárulta, hogy elképesztő kikapcsolódásként élte meg a horgászatot. Folyamatosan kérdezgette párját és igyekezett neki mindenben segíteni is.

,,Jó reggelt 🌞 Elképesztő mekkora meló horgászni. Én még csak tanulom, kérdezek folyamatosan a páromtól. Tegnap volt kapás, nem is akármilyen. Harcsa, amur, ponty! Izgalmas már az is amikor csónakkal visszük be a csalit. Este meg a csillagos ég alatt várjuk a székünkben a kapásjelző visítását, ami megtöri a tücsök zenét mellettünk. Mondjuk várnám én is, ha nem aludnék el éjfél körül folyamatosan... 😂🐟 Ilyenkor az ember teljesen át tud szellemülni, le tud lassulni. Együtt tud lélegezni a természettel! Abszolút kikapcsolódás ez💛 Imádom nézni az előkészületeket is. Csomózás, ide egy kis színes ananászos cucc, oda egy kis etető. Ezer féle színes tartozék, horog, csali.
Ez nem tud unalmas lenni 👌"

-írta Gréta az Instagram-bejegyzésében.

A fiatal édesanya azt is megmutatta a követőinek, hogy mekkora harcsát sikerült fogniuk a pecázás során, amelyet természetes később visszadobtak a tóba.


Ne hagyd ki!