Meggyfa (30 millió 591 ezer megtekintés) - ifaktor
Horváth Tamás interjú

Elképesztő, hogy az elmúlt években mit tett le az asztalra Horváth Tamás a zenei iparban. Ennek örömére összegyűjtöttük nektek a legsikeresebb dalait az elmúlt évekből.


Horváth Tamás 16 évesen indult el Magyarország egyik legrangosabb tehetségkutató versenyében, a Megasztárban. Ezt követően megpróbálkozott a Csillag Születik műsorában is, ahol a harmadik középdöntőben esett ki. Mindez nem hagyta nyugodni Tomit, így belevágott az egyik mai napig emlegetett legnépszerűbb magyar formáció megalakításába Raullal. Ezt követően pedig a karrierje elképesztő fordulatot vett és mára Magyarország legsikeresebb előadói között tudhatjuk Tomit. Megnyerte a Sztárban Sztár műsorát 2017-ben, szerepelt az Eurovíziós dalfesztiválon és számos hazai díjat zsebelt be munkásságának köszönhetően. Ezen felindulva összegyűjtöttük a négy legsikeresebb zenéjét, amit még azok is kívülről tudnak, akik nem diehard Horváth Tomi fanok.

Meztelen (36 millió 220 ezer megtekintés)

Beléd Estem (32 millió 75 ezer megtekintés)

Meggyfa (30 millió 591 ezer megtekintés)

Táncol velem a világ (29 millió 732 ezer megtekintés)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!