Horváth Tomi és Majka újra együtt forgat - ifaktor
Majka egy koncerten.
Majka és Horváth Tomi köztudottan jóban vannak egymással, így nem csoda, hogy a két előadó ismét egy közös produkción dolgozik.


Ez a produkció, azonban természetesen nem televízióra készül, hiszen Horváth Tomi és a TV2 viharos körülmények között szakított egymással, míg Majka továbbra is a csatornánál van.

Az énekes és a rapper legutóbb a Meztelen című slágerrel jelentkeztek közösen, amely nagyot robbantott és jelenleg már 35 millió (!) megtekintésnél jár a YouTube-on.

A két előadóművész kapcsolatában voltak hullámvölgyek. Emlékezhetünk, amikor tavaly azzal a videóval volt tele a média, amelyben Tomi és Majka erősen gesztikulálva egymásnak esett a nyílt utcán. Nos úgy tűnik, hogy ennek ellenére – és Tomi TV2-es balhéjának ellenére – továbbra is jó kapcsolatban vannak.

A hamarosan érkező új daluk pedig már forog. A két előadó pedig igazán elegáns szmokingban látható azon a fotón, amelyet Tomi megosztott az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!