Hosszadalmas fájdalmak után szülte meg gyermekét Mihalik Enikő - ifaktor
Mihalik Enikő egy ablak előtt áll

Mihalik Enikő napokon át tartó szenvedéseken ment keresztül, mire meg tudta szülni gyermekét. Most megtudhatjuk a részleteket.


A közkedvelt modell szülési fájásai július első felében, 12-én történtek, amikor utolsó bejelentkezését is láthattuk. A magzatvize még nem folyt el és úgy döntött nyugovóra tér. Napokig tartó szenvedéseire azonban nem volt felkészülve.

A következő napon párjával be is mentek a kórházba és fontos vizsgálatokat végeztek el rajta az orvosok, de mivel maga a szülés még nem indult meg, így hazaküldték őket.

A nagyja azonban még csak ez után következett. Enikőnek olyan súlyos fájdalmai lettek a rákövetkező napokban, hogy arra jutott, ha elérkezik az ideje, akkor epidurális érzéstelenítést fog kérni. Másnap ismét be is kellett vinni a kórházba.

Végül meg akarták indítani nála a szülést, ám nagy szerencséjére épp a beavatkozás előtt a folyamat magától beindult és kisbabáját nem sokkal ez után már magához is ölelhette. A dolog meglepően jól alakult és Enikő már a következő babát tervezi. Nagyon boldog, hogy édesanya lehetett.

Rajongói gratuláltak Enikőnek, amikor szülés utáni első fényképét megosztotta Instagramon. Mi is csak jó egészséget tudunk kívánni neki és a picinek is.


Ne hagyd ki!