Hosszú Katinka apja visszasírja Shane Tusupot - ifaktor
Hosszú Katinka
Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István, az egykori válogatott kosárlabdázó a Story magazinnak beszélt a saját és lánya érzéseiről.


"Van egy kis lelkiismeret-furdalásom, mert januárban beszélgettünk Tokióról. Mindketten tudtuk, hogy ez a pandémiás időszak nem kedvezett a felkészülésének, de nem akartam, hogy 5-6 év múlva megbánja, és azt mondja: 'Kár, hogy kihagytam Tokiót!' Úgyhogy végül azt javasoltam, próbálja meg. Igaz, egyikükben sem merült fel, hogy nem egy újabb olimpiai címmel fog hazatérni"

– mesélt őszintén Hosszú István.

Az édesapa még az olimpia alatt kérte lánya kritikusait, hogy inkább támogassák Hosszút, még akkor is, ha nem értettek egyet például a visszalépésével kapcsolatban, amellyel megfosztott az indulástól egy másik magyar úszót, Jakabos Zsuzsannát.

Hosszá István szerint Katinka felkészüléséből Shane Tusup is hiányzott, akivel lánya elképesztő párost alkotott.

"Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb"

– mondta az úszó édesapja, és elárulta, hogy nem valószínű, hogy újra összeáll ez a páros a medencében – ráadásul egyelőre azt sem lehet tudni, folytatja-e Hosszú Katinka az úszást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!