Így vélekedik ex férjéről Hosszú Katinka - ifaktor
shane tusup és hosszú katinka

Az elmúlt időszakban csendes vizekre evezett Shane Tusup és Hosszú Katinka botrányos szakítása. Tényleg boldogabbak egymás nélkül.


Azóta, hogy Hosszú Katina és Shane Tusup szétmentek, egy ideig még egymással, aztán saját magukkal kezdtek el foglalkozni. Katina akkor elmondta, hogy válásuk oka az volt, hogy Shane képtelen volt önkontrollt tartani és sokszor elfelejtette, hogy nem a medence szélén áll. Ordibált, kikelt önmagából és ez Katinkát egyre inkább eltaszította tőle.

Az ügyet természetesen jogi útra terelték, aminek a hatalmi harcát végül Shane nyerte meg. Ez azt jelentette, hogy Amerikában történhetett a válóperes tárgyalás, ami egy az egyben ziccer volt Katinka volt edzőjének.

„Nem tudtam rá felnézni férfiként és férjként.”

tette hozzá akkor Katinka.

Azonban az olimpiai bajnok úszónő csakis előre tekintett, így elmondása szerint:

„Most már nem a múltra, az osztozkodásra kell koncentrálnom, csak arra, ami előre visz.”

Azóta, Katinka és Shane is megtalálták a boldogságot. Előbbi Gelencsér András úszóedző fia, Gelencsér Máté oldalán, míg Shane, Szabó Zsófiban talált „élete szerelmére”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!