Hugh Jackman bejelentette, elhunyt az édesapja - ifaktor

Az „X-men" színész Hugh Jackam édesapja, Christopher Jackman az ausztrál „Apák napján" távozott.


A papa volt aki felnevelte Hughot és másik négy testvérét miután édesanyjuk váratlan módon elhagyta őket. Ez pedig hatalmas érvágás a színésznek és Instagramon jelentette be a hírt, hogy a szeretett édesapja már nincs köztük.

„Édesapám az ausztrál „Apák napja" korai óráiban, békességben eltávozott."

írta ki az 52 éves színész.

„A szomorúság mellett azonban teli vagyok hálával és szeretettel. Apát egy szóval úgy lehetett jellemezni, hogy „különleges". Az életét a családjának, munkájának és hitének szentelte. Imádkozom, hogy most már békében van odafent Istennel."

A hírességek természetesen elárasztották a komment szekciót, hogy részvétüket fejezzék ki a színész vesztesége iránt.

A színész és édesapja között nagyon szoros kapcsolat volt, ugyanis ő nevelte őket, miután a családanya lelépett. Még csak 8 éves volt, mikor „egyedül" maradtak, mára azonban képes volt megbocsájtani és szeretettel gondol édesanyjára, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot ápol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!