Hugh Jackman mozijából sorozatot csinálnak - ifaktor
Hugh Jackman a vasököl plakátján.
Hugh Jackman még 2011-ben szerepelt a Vasököl című filmben, amely ugyan bevétel szempontjából nem volt kiemelkedő, hosszútávon szerették a nézők.


A Vasököl című film a nem olyan távoli jövőben játszódik, ahol az emberek már nem kíváncsiak a hagyományos bokszmérkőzésekre, ugyanis a robotok sokkal látványosabb harcokat produkálnak.

Jackman és a sorozatbéli karakterének fia rátalál egy edzőrobotra, aki – a korábbi bokszoló – Jackman tanításaival a legjobbá válhat.

Most az eredeti film rendezője, Shawn Levy árulta el, hogy sorozat formájában folytatódhat a film, méghozzá a Disney+ streamingplatformon.

„Mindez azok miatt a nagyszerű emberek miatt történhet meg, akik soha nem felejtették el ezt a filmet, és soha nem engedték, hogy én elfelejtsem az iránta érzett szeretetemet. #atitkaitokjókezekbenvannaknálam”

– írta Shawn Levy Twitteren.

A Vasököl-sorozatnak egyelőre csak az előkészületei indultak be, szóval egyáltalán nem biztos még az sem, hogy ténylegesen elkészül, ugyanis a pilot epizód után még könnyedén elkaszálhatja a Disney.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!