Ezt teheted, ha húsvét alatt túletted magad - ifaktor
Ezt teheted, ha húsvét alatt túletted magad
pregnant woman touching her belly and carrying a digital bathrooms cale

Ezt teheted, ha húsvét alatt túletted magad

Persze a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy diétásan és egészséges mennyiségben fogyasszunk ételeket húsvét alatt is. Azonban valljuk be őszintén: ez ilyenkor a legnagyobb kihívás. Ha véletlen túletted magad az ünnepek alatt, akkor ezeket a trükköket vetheted be!


Édeskömény

Az egyik legjobb fűszernövény puffadás és emésztési zavarok ellen, azaz édeskömény. Az édeskömény teához egy kávéskanál magot kis lángon pár percig főzzünk, majd szűrjük le. A főzetet kortyonként iszogassuk, a gőzét pedig érdemes belélegezni az illóolaj tartalma miatt.

Ánizstea

Az egyik legjobb megoldást talán az ánizstea nyújthatja. Segíti a hasban keletkező görcsöket és a puffadást feloldani, emellett az epeműködését is segíti ez a növény.

white ceramic mug with brown liquid Photo by Jocelynne Flor on Unsplash

Ezeket teheted még

Ha már megtörtént a baj, akkor is érdemes az utána következő napokon odafigyelni szervezetünkre. Kerüljük a szénsavas italokat és ha van még energiánk, akkor húsvét után mozogjunk, sétáljunk minél többet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!