Mit süssünk, főzzünk húsvétkor? Húsvét előtt sokakban felmerül a kérdés: milyen finomsággal lepje meg a családot? Íme, három kihagyhatatlan ajánlat a húsvéti menühöz.
1, Főtt sonka
Ami semmiképpen nem hiányozhat az ünnepi asztalról, az a főtt sonka, ami jó minőségű húsból, és jól készítve a húsvét fénypontja lehet.
2, Kalács
Nincs húsvét fonott kalács nélkül, ám valljuk be: nem mindenkinek sikerül elsőre tökéletesen a kelt tészta.
3, Hidegtálak (tojás, sonka)
Az előételek közül a hidegtálak nagy népszerűségnek örvendenek húsvétkor, az egyik legnagyobb kedvenc a kaszinótojás, ami gyorsan elkészül, mégis fantasztikusan finom, de a finom vendégváró falatok sorából a sonkatekercs sem maradhat ki, amit az ünnep alkalmából érdemes tormás töltelékkel betekerni.
Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!