Idegbetegnek nevezték Tóth Andit legújabb posztja miatt - ifaktor

Az utóbbi időben sokaknak feltűnt a népszerű énekesnő, Tóth Andi rajongói közül, hogy egyre többet sportol és jár mozogni. Andi testén ez meg is látszik, egyre izmosabb és sportosabb a testalkata, amiért láthatóan rengeteget tesz is.


A legtöbb követőjének tetszik is a változás, amin Andi mostanában átment, de természetesen ahogyan eddig is, így most is akadt pár kommentelő, akinek nem tetszett Andi legújabb edzős videója.

„Ez idegbeteg"

- érkezett az egyik legsértőbb hozzászólás Andi videójához, amit már csak azért sem értünk, mert aki ismeri egy kicsit is a küzdősportokat, az tudhatja, hogy az ember vagy erővel csinálja azt, vagy sehogyan sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!