Hatalmas galiba a Squid Gameben szereplő telefonszámok miatt - ifaktor

Egy apró figyelmetlenség okozta azt a ballépést, hogy a Squid Game című sorozatban szereplő telefonszámok nem fiktív, hanem igazi emberekhez tartoznak.


A Netflix minden bizonnyal kijavítja, vagy pedig kitörli azokat a telefonszámokat a sorozatból, amiket eddig is láthattak a névjegykártyákon a nézők. Ez pedig azért történik meg, több bejelentés is érkezett, hogy kamu és viccelődő telefonhívásokat kapnak a számok eredeti tulajdonosai emberektől, hogy szívesen csatlakoznának a játékhoz.

„A filmgyártó céggel együtt dolgozunk azon, hogyan szedjük ki, javítsuk át a telefonszámokat azon jelenetekben, ahol szükséges."

osztotta meg egy közleményben a Netflix.

A különböző információk szerint a Netflix és a Squid Game producerei megpróbáltak ügyelni arra, hogy a telefonszámok lenyomozhatatlanok legyenek, ugyanis csak az utolsó 8 számot adták meg a kártyán. Arra azonban viszont senki nem gondolt, hogy a szám előtagja amint beírják a telefonszámot, automatikusan hozzáadódik a hívószámhoz, így egyből egy teljes telefonszámot kapott az, aki beírta a telefonjába.

Több ember is panaszt nyújtott be a sorozat gyártó cég ellen. A „The Korea Times" szerint az egyik szám egy negyvenes éveiben járó üzletemberhez tartozik, egy másik pedig egy üzletasszonyhoz, Korea teljesen különálló tartományaiból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!