Hatalmas galiba a Squid Gameben szereplő telefonszámok miatt - ifaktor
Squid Game sorozatban látható névjegykártya amin egy kör egy háromszög és egy négyzet található

Egy apró figyelmetlenség okozta azt a ballépést, hogy a Squid Game című sorozatban szereplő telefonszámok nem fiktív, hanem igazi emberekhez tartoznak.


A Netflix minden bizonnyal kijavítja, vagy pedig kitörli azokat a telefonszámokat a sorozatból, amiket eddig is láthattak a névjegykártyákon a nézők. Ez pedig azért történik meg, több bejelentés is érkezett, hogy kamu és viccelődő telefonhívásokat kapnak a számok eredeti tulajdonosai emberektől, hogy szívesen csatlakoznának a játékhoz.

„A filmgyártó céggel együtt dolgozunk azon, hogyan szedjük ki, javítsuk át a telefonszámokat azon jelenetekben, ahol szükséges."

osztotta meg egy közleményben a Netflix.

A különböző információk szerint a Netflix és a Squid Game producerei megpróbáltak ügyelni arra, hogy a telefonszámok lenyomozhatatlanok legyenek, ugyanis csak az utolsó 8 számot adták meg a kártyán. Arra azonban viszont senki nem gondolt, hogy a szám előtagja amint beírják a telefonszámot, automatikusan hozzáadódik a hívószámhoz, így egyből egy teljes telefonszámot kapott az, aki beírta a telefonjába.

Több ember is panaszt nyújtott be a sorozat gyártó cég ellen. A „The Korea Times" szerint az egyik szám egy negyvenes éveiben járó üzletemberhez tartozik, egy másik pedig egy üzletasszonyhoz, Korea teljesen különálló tartományaiból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!