Iggy Azalea nincs szexuális kapcsolatban Tristan Thompsonnal - ifaktor
Iggy Azalea fekete zakóban melltartó nélkül sminkelve fotózkodik

Iggy a tettek mezejére lépett és elcsitította a károgókat.


A pletyka miszerint Iggy Azalea és Tristan Thompson kavarnak egy hatalmas kacsa. Ezt maga a rapper jelentette ki, miután meghallotta, hogy szóba hozták az NBA-kosarassal, aki nemrégiben ment szét Khloe Kardashiannal.

Felháborítónak tartja Iggy ezeket a pletykákat, hiszen még csak nem is ismeri személyesen a kosarast és soha nem is találkozott még vele. Ezt egy YouTuber névszerint Tasha K videójára reagálta, miután a hölgy feltételezte, hogy szexuális kapcsolat van közte és Thompson között, miközben Khloe vissza akarja kapni a kosarast minden áron. (Ez sem igaz, erre pedig Khloe reagált – szerk.)

Iggy a Twitter erejét kihasználva kitett egy posztot, amiben megemlíti, hogy soha nem találkozott még a férfival akivel szóba hozták és felkérdezi a pletykagyárosokat, hogy valóban ennyire unatkoznak-e?

Iggy egyetlen NBA-kosarassal volt együtt Nick Younggal, akivel el is jegyezték egymást mielőtt szétmentek. A jelenlegi „kavarásról" pedig se fotós, se videós bizonyíték nincs, így egyelőre nem más, mint kacsa. Ezt maga Thompson is megerősítette egy Twitter-posztban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!