Így búcsúzott az Ébredj velünk!-től Holdampf Linda - ifaktor
Holdampf Linda
Holdampf Linda nehezen fogadja el, hogy bármily édes is a tavasz, át kell adja a helyét a nyárnak.


Ahogy a műsorvezetőnő is írja: gyerekként már alig várta, hogy eljöjjön a nyári szünidő, ám most egészen más érzések kavarognak benne.

Már nem szeretem a szüneteket. Semmilyen kapcsolatban. A képen szereplő emberek ebben az elmúlt másfél évben a családom lettek. Együtt éltünk meg sikert, kudarcot, örömöt, félelmet. Harcoltunk a műsor sikeréért és igyekeztünk olyan légkört teremteni a hozzánk érkező vendégek számára, amiben jól érzik magukat. Óriási röhögéseink, megható pillanataink, izgalmas beszélgetéseink voltak. Túljutottunk kríziseken, megtanultuk, hogy mindent meg kell beszélnünk egymás közt. Jót, rosszat. És az, hogy ezeket meg mertük tenni, meg mertük élni… na ez kovácsolt minket ennyire össze. Ettől lettünk kikezdhetetlen csapat. Ritka az ilyen kapcsolat. Főleg a munkában. Szeretjük amit építettünk, szeretjük egymást, szeretjük a munkánkat! Szóval remélem, hogy gyorsan eltelik majd ez a nyár és újra együtt lehetünk. Így ahogy vagyunk.”

– fogalmazta meg érzéseit az Instagram-oldalán Linda.

A Life TV Ébredj velünk! című reggeli műsora 2021 februárjában jelentkezett először a csatorna kínálatában. Ekkor még az Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Hajdu Steve alkotta négyes váltotta egymást az adásokban, de hamarosan Steve helyét átvette Bereczki Zoltán, akivel azóta is teljes a csapat.

Ne hagyd ki!