Így bulizott Pumped Gabo az Untold fesztiválon - videó - ifaktor

Gabo Instagram-oldalán egy közel egy perces videóban mutatta be, hogyan táncolt Románia legnagyobb zenei fesztiválján, az Untoldon.


Pumped Gabo a hazai Sound fesztiválon, egyedi táncmozdulataival lett híres. Így róla már köztudott tény, hogy imádja a fesztiválokat, amik sajnos a pandémia idején megszűntek létezni. Most azonban Gabo újra belecsapott a lecsóba.

Románia legnagyobb zenei fesztiválján tombolt barátaival, amit láthatóan nagyon élvezett. Elmondása szerint, volt benne egy kis szorongás, hogy két év kihagyással, vajon ugyan olyan jó lesz-e újra fesztiválozni.

Posztjában azonban kitért rá, hogy nem csak ugyan olyan jó volt, hanem ha lehet, akkor még fantasztikusabb, mint eddig.

Ez a felszabadultság, 1000% pure happiness leírhatatlan. 🙏🏽 Untoldra menet féltem hogy már nem fogom annyira élvezni a fesztiválozást mint régen (2 éve), de ahogy látjátok imádtam. Ezt az élmény szórakozóhelyen, clubban nem lehet átélni. ♥️ Most pedig itthon napok óta mély depresszió, de már jövök ki belőle, ha megnézek egy ilyen videót nem sírom már el magam😂"

- mesélt élményeiről Gabo.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!