Így él Kanye West egy stadion alagsorában - ifaktor

West az új „Donda" névre keresztelt albumján dolgozik, az atlantai Mercedes Benz Stadion pedig tökéletes helyszínnek bizonyult számára.


Kanye West milliárdos, de közel sem úgy él az elmúlt hetekben. Most végre megmutatta a kis „lakrészét" az Atlantában található Mercedes Benz Stadion alagsorában, amire mindenki várt.

West egy képet posztolt Instagramjára, amin a szerény lakrésze látható a stadion alsó részében, elkerítve mindenki mástól. Nincs a szobában több mint egy ágy, egy ruhásszekrény és egy TV.

Akárcsak egy jól felszerelt börtön szobáját látnánk.

Az előző héten szinte tűzben égett egész Atlanta és a Mercedes Benz Stadion is, hiszen itt tartotta West az új albumjának bemutató estjét. Elmondása szerint a közönség, ami a végsőkig inspirálja és szeretne Atlantában maradni addig, ameddig be nem fejezi az albumot. A „Donda" várható megjelenése augusztus 6-ra tehető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!