Így emlékezik fia és a sztár-világ Willie Garsonról - ifaktor
Willie Garson és Sarah Jessica Parker egy közös jelenetben a Szex és New York című filmben

Willie Garson halálhíre óta felrobbant a Twitter és az Instagram, ahol sorra fejezik ki a sztárok részvétüket, köztük saját fia is Nathen Garson is.


Mint ahogy arról korábban írtunk, egyelőre ismeretlen okból Willie Garson, a Szex és New York sztárja 57 éves korában elhunyt. A sztárokat is ugyanannyira ledöbbentette a hír, mint a rajongókat, beleértve a színész fiát is, aki egy nagyon érzelmes poszt keretein belül búcsúzott édesapjától.

Összeszedtük néhány sztárt, akik már ilyen rövid idő alatt megemlékeztek a színészről és arról, hogy milyen csodálatos ember is volt ő valójában. Ezt azonban elsőként fia posztjából deríthetjük ki.

"Nagyon szeretlek apa! Nagyon örülök, hogy ennyi kalandot megosztottál velem ezidő alatt és, hogy ennyi mindent elértél, nyugodj békében. Nagyon büszke vagyok rád és örökké szeretni foglak. Azt gondolom, hogy most eljött az idő, hogy elindulj a saját kalandodra. Mindig itt leszel velem. Jobban szeretlek, mint azt eddig bármikor is sejtetted és örülök, hogy végre békére leltél. Mindig te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember a számomra. Örülök, hogy szerettél engem és ezt sosem felejtem!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!