Így emlékezik fia és a sztár-világ Willie Garsonról - ifaktor

Willie Garson halálhíre óta felrobbant a Twitter és az Instagram, ahol sorra fejezik ki a sztárok részvétüket, köztük saját fia is Nathen Garson is.


Mint ahogy arról korábban írtunk, egyelőre ismeretlen okból Willie Garson, a Szex és New York sztárja 57 éves korában elhunyt. A sztárokat is ugyanannyira ledöbbentette a hír, mint a rajongókat, beleértve a színész fiát is, aki egy nagyon érzelmes poszt keretein belül búcsúzott édesapjától.

Összeszedtük néhány sztárt, akik már ilyen rövid idő alatt megemlékeztek a színészről és arról, hogy milyen csodálatos ember is volt ő valójában. Ezt azonban elsőként fia posztjából deríthetjük ki.

"Nagyon szeretlek apa! Nagyon örülök, hogy ennyi kalandot megosztottál velem ezidő alatt és, hogy ennyi mindent elértél, nyugodj békében. Nagyon büszke vagyok rád és örökké szeretni foglak. Azt gondolom, hogy most eljött az idő, hogy elindulj a saját kalandodra. Mindig itt leszel velem. Jobban szeretlek, mint azt eddig bármikor is sejtetted és örülök, hogy végre békére leltél. Mindig te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember a számomra. Örülök, hogy szerettél engem és ezt sosem felejtem!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!