Így fogták meg többször is a rendőrök Kendall Jennert - ifaktor
Kendall Jenner fehér bunda kabátban

Kendall Jenner eddig mindig a rokiba állt, most viszont új helyet talált magának, természetesen szabálytalanul.


Kendall Jenner nem fog többé a rokiba parkolni, ugyanis már annyi bírságot és rendőri figyelmeztetést kapott, hogy talán ő is rájött, ez nem egy szabályos eljárás. Azonban ha pilátesz óráról van szó, akkor pedig muszáj mindent megtenni, hogy legyen helye a hatalmas terepjárójának.

Ennek köszönhetően pedig hol is állhatott volna meg máshol, mint a Pláza járdjának piros zónájában, ahol kifejezetten TILOS megállni, vagy parkolni. A videón látszik, ahogy Jenner éppen szállna ki az autójából, amikor egy biciklis biztonsági ember odalépett és felszólította, hogy álljon arrébb, mert ez még rosszabb hely, mint a roki.

Ezért Jenner megállt egy olyan hely mellett, ahol egy igazolvánnyal rendelkező, mozgássérült ember parkolt az autójával. A nagyméretű luxus terepjárója pedig akkora helyet foglalt, hogy több mozdulatos manőver kellett, mire a másik autónak sikerült kitolatnia anélkül, hogy kárt ne tett volna a Mercedesben.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!