Így készít garnélából és bélszínből isteni ételt Fördős Zé - ifaktor
Az A Konyhafőnök házigazdáját és egyben zsűritagját a főzőműsorban igencsak ritkán láthatjuk főzni, azonban most egy Instagram-bejegyzésben ő is bemutatta, hogy milyen ételt tud kihozni két nemes alapanyagból.


„Illatozó fokhagymás-paprikás garnéla szaftos bélszínnel: egy igazi surf&turf készült az @archishade_official -lal közösen! Nézzétek meg a teljes receptvideót az Archishade oldalán, link fent a profilomban!"

– írta az A Konyhafőnök műsorvezetője, akinek a teljes surf&turf receptvideóját alább tekinthetitek meg.

Az 1960-as években megjelent 'Surf and Turf' amerikai eredetű kulináris kifejezés: tengeri és szárazföldi ételek kombinációját jelenti, amely leggyakrabban steak és homár/rák együttesét rejti magában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!