Így nyilatkozott Drew Barrymore ex-férje feleségéről - ifaktor

„Tisztában van vele, hogy oda és vissza vagyok érte és azért a 'földért', amin ő most jár." nyilatkozta Drew Barrymore.


Érdekes, hogy vannak olyanok is, akik így vélekednek volt párjuk jelenlegi választottjáról, azonban mégis előfordul, hogy valakik igenis kijönnek egymással. Erre az esetre példa Drew Barrymore története, ahol ex-férjének jelenlegi feleségét egyenesen csodálja. Hogy miért is?

Drew Barrymore még 2016-ban vált el Will Kopelmantól, akitől egyébként 2 gyermeke is született. Most pedig az ex-férj tovább lépett és összeházasodott új párjával a Vogue szerkesztőjével Allie Michlerrel. Erről pedig Drew a következőket mondta:

„Hozzáment ehhez az elképesztő nőhöz Alliehez és úgy érzem, hogy megnyerte vele a lottó főnyereményét."
„Úgy érzem, hogy szerencsés vagyok amiért ez az új és gyönyörű lélek beköltözött az életünkbe, viszont nem akarok a legjobb barátja lenni."
„Tisztában van vele, hogy oda és vissza vagyok érte és azért a 'földért', amin ő most jár. Nagyon nagy rajongója vagyok, de természetesen a saját terüket tiszteletben tartom."

így zárta szavait a színésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!