Így rúgták ki a VIP-ból Hajdú Pétert a Sziget-fesztiválon - ifaktor
Hajdu Peter fekete bőrkabátban
Az esetről Sebestyén Balázs mesélt a Rádió 1 reggeli műsorában.

Hajdú Péter Sebestyén Balázs elmondása szerint roppant kínos helyzetbe került a Sziget Fesztiválon. A két műsorvezető egyaránt a VIP-páholyból élvezhette Dua Lipa telt házas koncertjét, ám mindkettejük többre vágyott. Balázs észrevette, hogy VIP-n belül is vannak még külön-külön kialakítva szektorok. Az egyik ilyen éppen Sebestyén munkaadójáé, az RTL-é volt. A műsorvezető természetesen azonnal megindult az RTL Klub sátra felé, de nem várt akadályba ütközött.

Vikivel bementünk a Sziget VIP-be mosdóba, meg pénzt feltölteni a kártyára. Ahogy ott felnéztem, láttam, hogy különböző cégeknek volt még pár extra VIP-je az emeleten. Megpillantottam az RTL-ét, és éreztem, hogy megjöttünk, onnan fogjuk nézni Dua Lipa koncertjét. Karon fogtam Vikit, és megindultam a lépcsőhöz, közben már integettem a fent lévő ismerőseimnek, akik amint megláttak, elfordították a fejüket, de ennek ellenére nagy elánnal törtem az utat a tömegen át. Odaérve a biztonsági őr elém állt, és megkérdezte: »Hova, hova?« Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam

– ecsetelte Balázs, akinek később végül szerencsésen sikerült a bejutás. Amikor a biztonsági őr egy pillanatra nem figyelt, beszöktek mellette a lépcsőn. Hajdú Péternek már nem volt ekkora szerencséje: hiába akart beiszkolni ő is, visszatessékelték a sima VIP-részre.


Ne hagyd ki!